Ryšavý

Přeskočit na obsah »

Prohledat web
Oficiální stránky knihkupectví a nakladatelství Šimon Ryšavý.

Právě jste na:

Procházet podle

Kategorie
  1. KALENDÁŘE A DIÁŘE (0)
  2. Dětská lliteratura (51)
  3. Knihy o Brně (13)
  4. Kuchařky (9)
  5. Bestsellery (16)
  6. Krimi (6)
  7. beletrie (5)
  8. Jiné (20)
  9. Zlevněné knihy (0)

Zpravodaj

Zpravodaj
 

Knihkupectví E-SHOP

 

Položky 4150 z celkem 292

na stránku
Položky 4150 z celkem 292 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně
O jezevčici Bobině
179,00 Kč
Samotný příběh je určen školní mládeži od 6-9 let, avšak dá se očekávat, že řada rodičů či jiných dětem blízkým budou dětem, které dosud nezvládly abecedu, např. vzhledem k nižšímu věku předčítat, byl příběh doplněn povídáním o jezevčíkovi, který skutečně existuje a jeho neobyčejném životním osudu, jak vyplyne ze samotného textu.

Před předáním textu do nakladatelství byla pracovní verze poskytnuta 18 předčtenářům, hochům i děvčatům, kteří pracovní verzi připomínkovali tak, že ji spíše doplňovali a to v části pro dospělé, jejich reakce lze označit dvěma slovy, a to překvapení a nadšení a to jak ze strany dětí, tak jejich rodičů.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Začínáme číst - Bajky
179,00 Kč

 Učí se vaše dítě číst? Krátké bajky o zvířátkách jsou to pravé pro začínající čtenáře. Vhodná délka textu, srozumitelný příběh, velká tiskací písmena a krásné ilustrace Heleny Zmatlíkové jsou zárukou toho, že se kniha bude dětem líbit a bude se jim dobře číst. Jak se liška napálila Jak vlk doplatil na nevděk Jak jelen chválil, až přechválil … a další bajky plné poučení Velká tiskací písmena jsou vhodná především pro děti, které se učí číst genetickou metodou.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

166 historických a současných fotografií ze Židenic a Juliánova
179,00 Kč
jedná se o druhé a doplněné vydaní - první vydání je beznadějně vyprodáno a proto nakladatelství Ryšavý Šimon koupilo od autora autorská práva a vydalo tuto publikaci.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

My máme 1/2 Euro
185,00 Kč

 

My máme 1/2 Euro

 

Autor v dějinné zkratce líčí osudy a život čtyř generací,  které spojuje osidlování Pohraničí první generací v r. 1945 a návrat jejích potomků po provedených restitucích. Věcně a s humorem nahlíží na způsob a možnosti života v době, kdy z nových sedláků v Pohraničí se stali opět bezzemci, z jejich dětí a vnoučat generace budující socialismus a hledající své místo ve společnosti i ve světě. Vyprávění zachycuje osobní statečnost, úspěchy i prohry každé generace.  Satirický pohled na problémy selského stavu, společnosti a nositelů politické a ekonomické moci místy vyznívá jako nástin části veřejného mínění.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Hlad naděje
185,00 Kč

Kniha Rostislava Zabloudila HLAD NADĚJE popisuje jeho cílené hladovění, které v 82 dnech takřka zázračně zlikvidovalo jeho dva vředy na dvanácterníku, kožní bazaliom, tělesná znaménka a bradavice, problém s karpálními tunely, ložiska MTS v játrech a vážné podezření z karciomu prostaty. Rovněž podstatně snížilo vrozenou alergii na roztoče.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Kdo hodí kamenem
185,00 Kč

 

Kdo hodí kamenem

Autor na základě několika historických skutečností představuje své literární osoby v  časovém sledu 1937 až 1970. Jejich osudy jsou propojeny s životem a existencí Československa a jeho obyvatel, zájmy a potřebami některých států, jejich režimů či přímo osob. V tomto lze dílo chápat i jako popis možných mocenských her, jejichž realizátory se stávají profesionálové stejně, jako lidé z náhody. Kniha má své dějové členění, které dovolí čtenáři prožívat osudy každé z postav a hledat samostatnou odpověď na příčiny a důvod, proč jednala tak, jak popisuje autor. Jde o dobu složitou, výkladově i pojmově různě pojímanou každým režimem stejně, jako osobou.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Listování O chytré kmotře lišce
189,00 Kč

 Neuvěřitelná dobrodružství chytré kmotry lišky ve vyprávění Josefa Lady.

V hájovně U Pěti buků se nevedlo bystrému liščeti špatně. Od lidí se naučilo mluvit, číst i psát. Ale když vyrostlo, chtělo do světa. Tak liška utekla a zabydlela se v blízkém lese. A protože byla nejen chytrá, ale i vynalézavá a odvážná, pustila se do neuvěřitelných dobrodružství. Jakých? To už se dozvíte ve veselém vyprávění Josefa Lady, doprovázeném jeho báječnými obrázky.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Pod ochranou andělů
189,00 Kč

 Anotace:

Musela jsem zakusit bolestivý Pád, mrazivé peklo a boj o život, abych pod vedením mimořádné osoby konečně spatřila ryzí světlo, které mě probudilo z temnot a nastolilo pravý způsob bytí, ve kterém prožívám zázraky, uzdravuji se na duchu i na těle, plním si své sny a oprošťuji se od nemocí, strachů a zakořeněných bloků. Stala jsem se sama sobě Mistrem, nalezla jsem svou prapodstatu a komunikuji se světelnými bytostmi, anděly a svým strážným andělem.

Tuto svoji pravdivou výpověď jsem sepsala pro všechny ty, kteří si přejí šťastnější život. 

 http://www.energickecentrum.cz/cesta-domu-praxe-_-pod-ochranou-andelu

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Kronika minulého času
190,00 Kč

„Kronika minulého času“ je název knihy – brunensie, v níž se autor vrací do svého dětství prožitého od roku 1947 na Starém Brně. Kniha se věnuje historii Starého Brna a popisu některých brněnských památek včetně dnes už neexistujících starobrněnských zákoutí, vypráví o historických osobnostech i drobných postavičkách pohybujících se v tomto prostoru, takže umožňuje čtenáři představit si proměnu života ve městě Brně od padesátých let minulého století.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

HURÁ, DĚTI 3
195,00 Kč

  

Za dětmi a jejich dospěláky přichází knížka „Hurá, děti“ již potřetí – „Hurá, děti 3“.

I tentokrát je plná dětské poezie, výtvarných nápadů, anglických slovíček.  Nabízí dětem také nové poznatky, různé úkoly k řešení, hádanky, dává otázky –„co, jak, proč?“.

Provokuje dětskou tvořivost a přispívá k rozvíjení schopností širšího vnímání okolního světa.

     Básničky, náměty na různé činnosti, hádanky i anglická slovíčka se spolu potkávají na každé stránce knížky. Knížka je vhodná pro děti od 2 do 99 let 

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Položky 4150 z celkem 292

na stránku
Položky 4150 z celkem 292 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně