Ryšavý

Přeskočit na obsah »

Prohledat web
Oficiální stránky knihkupectví a nakladatelství Šimon Ryšavý.

Právě jste na:

Zpravodaj

Zpravodaj
 

Dětská lliteratura

 

Položky 1120 z celkem 51

na stránku
Položky 1120 z celkem 51 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně
Peppa Pig - Knížka na celý rok
269,00 Kč

 Nová porce zábavy s Peppou a jejími kamarády!

Užijte si pořádnou porci zábavy s prasátkem Peppou! Pusťte se do řešení veselých úkolů a bavte se příhodami svých oblíbených hrdinů. S knížkou plnou příběhů, doplňovaček, hádanek, omalovánek a her se nebudete nudit ani chviličku.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

POLICEJNÍ AUTO
89,00 Kč

 NÝÝ-NÁÁ! Policejní auto pomáhá a chrání. Podívejte se, o co všechno se musí postarat.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Pohádková mateřídouška
269,00 Kč

 Malé pohádky z per velkých spisovatelů pro děti.

Časopis Mateřídouška, který dobře zná už několik generací čtenářů, měl 60. letech minulého století šťastné období. Přispívali do něj nejlepší čeští spisovatelé, básníci a ilustrátoři. V té době Dagmar Lhotová založila Knihovničku Mateřídoušky – drobné pohádkové sešitky. Jen malý, zato reprezentativní výběr předkládá dětem tato knížka. Na mateřídouškových květech vykvetly např. pohádky L. Aškenazyho, V. Čtvrtka, H. Doskočilové, M. Macourka, H. Šmahelové, ale i B. Hrabala či I. Vyskočila. Jen přivonět!
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Jak to žije v zoo
159,00 Kč

 Leporelo je určeno pro děti od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky. Zjisti, jak to žije v zoo, a procvič si svou jemnou motoriku. Zajímá tě, jak to žije v zoo? Opičky rády dovádějí, rozhoupej je na houpačce! Slůně je od bláta, dokážeš ho osprchovat? Je doba krmení, hop, vyskoč s tučňákem z vody! Toto dětské leporelo je určeno pro děti od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky, a tak si dítě při prohlížení knížky současně procvičí jemnou motoriku - může na jednotlivých stránkách posouvat, tahat, otáčet. Objeví nové věci a můžete si o nich společně povídat! V zoo uvidíš tučňáky i opice. Schválně, které zvíře se ti líbí nejvíce?

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Mikeš
269,00 Kč

 Kocour Mikeš a jeho kamarádi prožívají nejedno dobrodružství! Edice Zlatý tucet.

Asi jen málokdo neslyšel o mluvícím kocourkovi Mikešovi, který žil v Hrusicích u Ševců. A o jeho kamarádech Pepíkovi, Pašíkovi a kozlu Bobešovi. Však se spolu navyváděli veselých kousků a taškařic. Jednou se ale černý kocourek vypravil do světa a prožil tam nejedno dobrodružství. Kniha vychází v edici Zlatý tucet – 12 nejoblíbenějších dětských knih Albatrosu.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Děti s hvězdou Příběh útěku a naděje ve válečné Evropě
399,00 Kč

 Příběh naděje z Evropy sužované válkou. Od autora bestselleru Osvětimská ukolébavka.

Píše se rok 1941 a v okupované Francii se stupňuje nacistický teror. Mladí židovští bratři Jacob a Moses zůstali v Paříži úplně sami – jejich rodiče jsou daleko a teta, která je měla na starosti, zemřela. Existuje jediný způsob, jak se vyhnout transportu do koncentračního tábora: útěk. Na své cestě za ztracenými rodiči poznají mnoho podob lidskosti, která je důkazem, že naděje přežívá i mezi hrůzami války.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Hádanky pro školáky - 5 x 50 hádanek k veselému procvičování - 5 x 50 hádanek k veselému procvičování
269,00 Kč

 Soubor hádanek je určený pro děti školního věku od třetí třídy výše, přičemž obtížnost jednotlivých hádanek postupně stoupá. Cílem knihy je děti poutavým způsobem seznámit s informacemi z pěti různých předmětů, kniha je tedy rozdělena do pěti oddílů, z nichž každý obsahuje celkem padesát hádanek. Jedná se o Vyjmenovaná slova v hádankách, Hádání s angličtinou, Zeměpisné hádanky, Vlastivědní hádanky a Přírodopisné hádanky. Kniha může rovněž posloužit učitelům na prvním stupni ZŠ ke zpestření výuky.

 

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

O autech – Pohádky na čtyřech kolech
249,00 Kč

 Krátké pohádky plné aut! Po úspěchu s pohádkami o mašinkách přicházíme s dvěma desítkami pohádek, v nichž se nechal autor tentokrát inspirovat světem motorů a rychlých kol, ale nezapomněl ani na přírodu, a hlavně na děti. Všechny příběhy mají společná čtyři kola, ale pokaždé v jiné podobě, různě velká a setkáváme se s nimi na nejrůznějších místech. Pohádky nejsou dlouhé, ale rozhodně plné zajímavostí a humoru. Psáno s láskou; pro děti k předčítání, ale také pro nejmenší školáky. Doplněno mnoha barevnými obrázky. Auta na hraní, auta zlatá, voňavá, ale také hasičská, popelářská, závodní, teréňáky... Zkrátka všichni kluci - malí i velcí - se mají na co těšit

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Ladovy veselé učebnice (1) - Savci
199,00 Kč

 Po dlouhých desetiletích znovu vychází Ladovy veselé učebnice! V prvním díle, věnovaném savcům, se děti dozvědí mnoho zajímavostí například o bobrech, jezevci, velbloudovi či medvídku mývalovi. Víte, na čem si nejvíc pochutná ježek? Kolik dní vydrží dromedár bez vody? Proč zajíci ohryzávají kůru některých stromů? Vtipné ilustrace Josefa Lady doplňuje text Ladislava Stehlíka a pokaždé také krátká básnička.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Příhody maxipsa Fíka
199,00 Kč

 Ája a její psí společník Fík!

Holčička Ája dostala od rodičů malinké roztomilé štěňátko. Dali mu jméno Rek, jenomže Ája neuměla vyslovit R a začala mu říkat Fek, z čehož pak vzniklo definitivní pojmenování pejska – Fík. Štěňátko rostlo a rostlo, až se z něho vyklubal obří maxipes Fík. V sedmi pohádkových příbězích se nejdřív dozvíte něco o zmoudření Fíka, dál bude sbírat vavříny na závodišti, půjde do školy, a dokonce si sedne za volant auta, stane se mistrem ve skoku pro něco a nakonec se vydá do světa širého.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Položky 1120 z celkem 51

na stránku
Položky 1120 z celkem 51 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně