Ryšavý

Přeskočit na obsah »

Prohledat web
Oficiální stránky knihkupectví a nakladatelství Šimon Ryšavý.

Právě jste na:

Procházet podle

Kategorie
  1. KALENDÁŘE A DIÁŘE (0)
  2. Dětská lliteratura (51)
  3. Knihy o Brně (13)
  4. Kuchařky (9)
  5. Bestsellery (16)
  6. Krimi (6)
  7. beletrie (5)
  8. Jiné (20)
  9. Zlevněné knihy (0)

Zpravodaj

Zpravodaj
 

Knihkupectví E-SHOP

 

Položky 7180 z celkem 292

na stránku
Položky 7180 z celkem 292 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně
Dům a jeho karma
208,00 Kč
Třetí knížka veleúspěšné ruské autorky, jejíž knihy se v Rusku prodávají v milionech výtisků, je na rozdíl od předcházející knížky Dům a jeho skryté síly zaměřena spíše na duchovní stránku učení o energetice domova, na jeho karmu. Vždyť náš domov, ve kterém bydlíme, to nejsou jen stěny, to je celý mikrosvět, jenž existuje podle vlastních zákonů. Dům může být laskavé prostředí, které nás „miluje“, nebo špatné, démonické prostředí, jež nás může dusit, a dokonce ničit náš život. To, zda náš domov bude dobrý či špatný, závisí jen na nás – na naší energetické výměně, naší karmě či stavu mysli. My se dočteme, jak si zařídit domov z duchovního hlediska, jak jej i rodinu ochránit před temnými silami a jak domov očistit od špatných vlivů. Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Hurá, děti 2
220,00 Kč

Knížka plná básniček, říkanek, doříkánek a v neposlední řadě i hádanek. Krom toho čtenáře strhne i do víru nápaditých výtvarných hrátek pro malé i velké, při nichž se barvičkami šetřit rozhodně nebude...

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Maršálek Jiří
220,00 Kč
Autor Jiří Maršálek napsal již dvanáctou knihu s názvem: Pravé ořechové.

Dvanáctka je oblíbená číslovka, ale i pivo a věřím, že i tohle malé dílko.

V roce je dvanáct měsíců, jako těch apoštolů. Ořechovka je lék, ale byla by i dobrou inspirací. Škoda, že tenhle nápoj nemám, přesto doufám, že to bude to pravé ořechové aspoň pro vás, milí čtenáři.

V prvé části se vás pokusím rozesmát. Snad si každý z Vás najde příběh, který jej k slzám pobaví. Většinou to bývá ten nejpitomější, který jsem ani do knížky nechtěl dát. Na konci každého příběhu v prvé části najdete vtip. Tohle není vtip, ale pravda.

V druhé části se budete i trochu bát a možná někomu přejde po zádech malinko i mráz.

Na CD načetl ve formátu MP3 známý moderátor Českého rozhlasu Borek Kapitančik.

Ilustrace: Lucie Šteflíčková.



Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Domácí lékař pro každého Výživa jako základ zdraví

Běžná cena: 249,00 Kč

Zvláštní cena: 220,00 Kč

 ING. JARMILA MANDŽUKOVÁ se zajímá o zdravý životní styl, gastronomii, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se psaní věnuje profesionálně, je autorkou více než sedmdesáti titulu, publikuje v časopisech, je pravidelným hostem v televizi, rozhlase a organizuje přednášky. K jejím nejúspěšnějším knihám patří Jméno jako osud, Co jíst, když…, Co pít, když…, Výživa dětí chutně, pestře, moderně, Zázračné léky přírody, Výživa v těhotenství od A do Z, Rychlovečeře a 100+1 přírodních rad na hubnutí.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Anička malířka

Běžná cena: 249,00 Kč

Zvláštní cena: 222,00 Kč

 Malá Anička ze všeho nejraději maluje. Jednou namalovala velkou žlutou kočku a ta zničehonic obživla. Zamrkala na udivenou holčičku a zeptala se, kde bude bydlet. Anička domalovala domeček s oknem (aby se kočka mohla dívat ven), s komínem (aby si mohla zatopit) a se zahrádkou (aby se její čtyřnohá kamarádka měla kde proběhnout). Tak začalo velké dobrodružství plné překvapení, kouzel a legrace.
Kniha s barevnými obrázky oblíbené ilustrátorky Heleny Zmatlíkové je vhodná k předčítání i k nácviku samostatného čtení.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Povolení milovat
225,00 Kč

 

Autor knihy Miloš Šťastný pochází ze severočeského Děčína. Říká, že pokud chce člověk svůj život naplnit, musí mít nějakého koníčka. Jemu se dětský sen splnil. Stal se strojvedoucím. Důchodcovský věk mu otevřel naplno stavidla k ostatním zálibám, kterým se nemohl stoprocentně věnovat. Přesto však jedna linie stále drti- la jeho myšlenky tak dlouho, až si řekl, že se s nimi musí podělit v nějaké knize.

   Kapitolami knihy probleskují osudy jeho kamaráda Viktora s jeho myšlenkami a vztahy, pátrajícími po opravdovém přátelství. V kontextu dokumentů odkrývá rozporuplnou osobnost, která irituje řadu lidí v průřezu let a politických událostí v mládežnickém světě tzv. Mikrokolektivního hnutí.  

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Chaos a nádhera
229,00 Kč
Sbírka esejů se zastřešujícím názvem Chaos a nádhera, mapující především portugalské reálie. Jednotlivá témata jsou zpracována, na portugalského melancholického a patetického ducha, s velkou dávkou nadhledu a často ironie Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Zápisky obviněného
229,00 Kč

Anna Freimanová, Václav Havel, Martin Palouš, Paul Wilson, Michael Žantovský a David Dušek (ed.)
O existenci útržkovitých deníkových záznamů, přibližujících nejbolestivější setkání Václava Havla s represivními složkami komunistické moci, neměl dlouho nikdo ponětí. Sám Václav Havel se o nich nikde nezmi
ňoval a ani v rozhovorech s nejbližšími se ke své vězeňské zkušenosti příliš nevracel. K jejich objevení došlo až před necelými dvěma lety, kdy David Dušek začal pořádat pozůstalost svého dědečka Zdeňka Urbánka – překladatele, esejisty a celoživotního rádce a přítele Václava Havla. V jedné z krabic s písemnostmi nalezl diář s poznámkami, jejichž rukopis se nápadně podobal písmu Václava Havla. Svou domněnku se rozhodl zkonzultovat s Annou Freimanovou, která byla s Václavem Havlem v úzkém kontaktu již od 80. let, a fantastický objev byl na světě: nezpochybnitelně autentická výpověď obviněného ve vyšetřovací vazbě.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Deník malého poseroutky 10 Staré dobré časy
229,00 Kč

Zvládne Greg žít bez elektřiny? Možná je to fakt velké sousto i pro něj...

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Jak se vyléčit bez léků: Rozpoznejte duševní příčiny chronických nemocí a uzdravte se

Běžná cena: 249,00 Kč

Zvláštní cena: 229,00 Kč

 Alergie, migrény, poruchy spánku a dokonce rakovina – příčinou mnoha chronických onemocnění není fyzický, ale emocionální stav, a je možné je zahnat na ústup odhalením takové příčiny a její reinterpretací. S tímto přístupem Andreas Winter kombinuje již mnoho let zavedenou medicínu s duchovní vědou a úspěšně léčí tisíce postižených. To v žádném případě neznamená ezoterický nebo zázračný lék, ale přísně vědecký proces, který zřetelně rozlišuje tělo a psychiku. Psychika je informační komplex, podobný softwaru počítače, který ovlivňuje „hardware“, tj. tělo. Místo zbytečného nasazení léků je lépe identifikovat biografické pozadí psychosomatických obtíží. Pokud se podaří pochopit "algoritmus psychiky" a hlubší význam onemocnění pro dotyčnou osobu, symptomy se často brzy vyřeší. Publikace vychází na základě nejnovějších poznatků a rozsáhlých případových studií. Zjistěte si, co je za vaším onemocněním a znovu získáte kontrolu nad svým zdravím!

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Položky 7180 z celkem 292

na stránku
Položky 7180 z celkem 292 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně