Ryšavý

Přeskočit na obsah »

Prohledat web
Oficiální stránky knihkupectví a nakladatelství Šimon Ryšavý.

Právě jste na:

Procházet podle

Kategorie
  1. KALENDÁŘE A DIÁŘE (0)
  2. Dětská lliteratura (51)
  3. Knihy o Brně (13)
  4. Kuchařky (9)
  5. Bestsellery (16)
  6. Krimi (6)
  7. beletrie (5)
  8. Jiné (20)
  9. Zlevněné knihy (0)

Zpravodaj

Zpravodaj
 

Knihkupectví E-SHOP

 

Položky 4150 z celkem 292

na stránku
Položky 4150 z celkem 292 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně
166 historických a současných fotografií ze Židenic a Juliánova
179,00 Kč
jedná se o druhé a doplněné vydaní - první vydání je beznadějně vyprodáno a proto nakladatelství Ryšavý Šimon koupilo od autora autorská práva a vydalo tuto publikaci.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Omamná vůně kávy
179,00 Kč

 Anně se svět obrátí vzhůru nohama v okamžiku, kdy ji nečekaně opouští manžel kvůli jiné ženě. Je rozhodnuta za svou rodinu bojovat, ale brzy má zjistit, že její soupeřka je silnější, než očekávala. Musí sáhnout hluboko, aby našla vnitřní sílu a energii postavit se na nohy a začít žít nový život. Dlouho váhá, než udělá za minulostí tlustou čáru a opět uvěří v lásku. Ale znamená to, že má vyhráno?

poznámka nakladatele: rukopis jsem přečetl na jeden zátah v noci - nedá se od knihy odtrhnout..Vynikající námět na film!

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Cesta domů - praxe
179,00 Kč

 Touto knihou nabízím vplout po Křišťálové řece do mé dimenze...

Když jsem zemřela poprvé, vrátil se mi Život.

Když jem zemřela podruhé, vrátila jsem se Sobě.

Když jem zemřela potřetí, vrátilo se mi Bytí.

http://www.energickecentrum.cz/knihy

 

Cesta domů-praxe je mou 11 letou výpovědí od prožitku malé smrti v r. 2006, kdy jsem při operaci s nádory na děloze přímo slovy primáře ,,utekla hrobníkovi z lopaty“… S navrácením mne zpět do mého těla (i přesto, že jsem se již nechtěla vrátit, po cca 8 pozemských hodinách mimo tělo bylo dáno jinak a byla jsem ,,šoupnuta“ nekompromisně zpět!), s navrácením v mé prapůvodní hladině delta a následovným otevřením mých spících očí a tím jsem se odpoutávala z umělých vzorců myšlení uložených v podvědomí... nastolením absolutní změny mého Žití, kdy mne již vedlo jen mé srdce, nebo chcete-li vyšší Já,nebo lze to vyjádřit ještě i jinými slovy a to: Kdy mne již vedli čistě nanebevzatí průvodci, na které jsem zůstala napojena, až po navrácení se do svého bytí zcela. Jednoduše řečeno, spustil se můj vlastní cleaner a tím započato i ukončeno VŠE. 

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

My máme 1/2 Euro
185,00 Kč

 

My máme 1/2 Euro

 

Autor v dějinné zkratce líčí osudy a život čtyř generací,  které spojuje osidlování Pohraničí první generací v r. 1945 a návrat jejích potomků po provedených restitucích. Věcně a s humorem nahlíží na způsob a možnosti života v době, kdy z nových sedláků v Pohraničí se stali opět bezzemci, z jejich dětí a vnoučat generace budující socialismus a hledající své místo ve společnosti i ve světě. Vyprávění zachycuje osobní statečnost, úspěchy i prohry každé generace.  Satirický pohled na problémy selského stavu, společnosti a nositelů politické a ekonomické moci místy vyznívá jako nástin části veřejného mínění.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Hlad naděje
185,00 Kč

Kniha Rostislava Zabloudila HLAD NADĚJE popisuje jeho cílené hladovění, které v 82 dnech takřka zázračně zlikvidovalo jeho dva vředy na dvanácterníku, kožní bazaliom, tělesná znaménka a bradavice, problém s karpálními tunely, ložiska MTS v játrech a vážné podezření z karciomu prostaty. Rovněž podstatně snížilo vrozenou alergii na roztoče.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Kdo hodí kamenem
185,00 Kč

 

Kdo hodí kamenem

Autor na základě několika historických skutečností představuje své literární osoby v  časovém sledu 1937 až 1970. Jejich osudy jsou propojeny s životem a existencí Československa a jeho obyvatel, zájmy a potřebami některých států, jejich režimů či přímo osob. V tomto lze dílo chápat i jako popis možných mocenských her, jejichž realizátory se stávají profesionálové stejně, jako lidé z náhody. Kniha má své dějové členění, které dovolí čtenáři prožívat osudy každé z postav a hledat samostatnou odpověď na příčiny a důvod, proč jednala tak, jak popisuje autor. Jde o dobu složitou, výkladově i pojmově různě pojímanou každým režimem stejně, jako osobou.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Pod ochranou andělů
189,00 Kč

 Anotace:

Musela jsem zakusit bolestivý Pád, mrazivé peklo a boj o život, abych pod vedením mimořádné osoby konečně spatřila ryzí světlo, které mě probudilo z temnot a nastolilo pravý způsob bytí, ve kterém prožívám zázraky, uzdravuji se na duchu i na těle, plním si své sny a oprošťuji se od nemocí, strachů a zakořeněných bloků. Stala jsem se sama sobě Mistrem, nalezla jsem svou prapodstatu a komunikuji se světelnými bytostmi, anděly a svým strážným andělem.

Tuto svoji pravdivou výpověď jsem sepsala pro všechny ty, kteří si přejí šťastnější život. 

 http://www.energickecentrum.cz/cesta-domu-praxe-_-pod-ochranou-andelu

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Listování O chytré kmotře lišce
189,00 Kč

 Neuvěřitelná dobrodružství chytré kmotry lišky ve vyprávění Josefa Lady.

V hájovně U Pěti buků se nevedlo bystrému liščeti špatně. Od lidí se naučilo mluvit, číst i psát. Ale když vyrostlo, chtělo do světa. Tak liška utekla a zabydlela se v blízkém lese. A protože byla nejen chytrá, ale i vynalézavá a odvážná, pustila se do neuvěřitelných dobrodružství. Jakých? To už se dozvíte ve veselém vyprávění Josefa Lady, doprovázeném jeho báječnými obrázky.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Kronika minulého času
190,00 Kč

„Kronika minulého času“ je název knihy – brunensie, v níž se autor vrací do svého dětství prožitého od roku 1947 na Starém Brně. Kniha se věnuje historii Starého Brna a popisu některých brněnských památek včetně dnes už neexistujících starobrněnských zákoutí, vypráví o historických osobnostech i drobných postavičkách pohybujících se v tomto prostoru, takže umožňuje čtenáři představit si proměnu života ve městě Brně od padesátých let minulého století.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

HURÁ, DĚTI 3
195,00 Kč

  

Za dětmi a jejich dospěláky přichází knížka „Hurá, děti“ již potřetí – „Hurá, děti 3“.

I tentokrát je plná dětské poezie, výtvarných nápadů, anglických slovíček.  Nabízí dětem také nové poznatky, různé úkoly k řešení, hádanky, dává otázky –„co, jak, proč?“.

Provokuje dětskou tvořivost a přispívá k rozvíjení schopností širšího vnímání okolního světa.

     Básničky, náměty na různé činnosti, hádanky i anglická slovíčka se spolu potkávají na každé stránce knížky. Knížka je vhodná pro děti od 2 do 99 let 

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Položky 4150 z celkem 292

na stránku
Položky 4150 z celkem 292 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně