Ryšavý

Přeskočit na obsah »

Prohledat web
Oficiální stránky knihkupectví a nakladatelství Šimon Ryšavý.

Právě jste na:

Procházet podle

Kategorie
  1. KALENDÁŘE A DIÁŘE (0)
  2. Dětská lliteratura (51)
  3. Knihy o Brně (13)
  4. Kuchařky (9)
  5. Bestsellery (16)
  6. Krimi (6)
  7. beletrie (5)
  8. Jiné (20)
  9. Zlevněné knihy (0)

Zpravodaj

Zpravodaj
 

Knihkupectví E-SHOP

 

Položky 3140 z celkem 289

na stránku
Položky 3140 z celkem 289 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně
Transformační průvodce mysli
150,00 Kč

  Kniha pro ty, kteří chtějí být zdraví a žít spokojené Životy v harmonii.

http://www.energickecentrum.cz/knihy

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Nevenka v zemi pohádek
150,00 Kč

Sedmiletá holčička Nevenka se vydává do světa pohádek hledat svoji sestřenku Aničku. Spolu pak odhalí mnohá tajemství, o kterých se jim dříve ani nezdálo!


Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Jak to žije v zoo
159,00 Kč

 Leporelo je určeno pro děti od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky. Zjisti, jak to žije v zoo, a procvič si svou jemnou motoriku. Zajímá tě, jak to žije v zoo? Opičky rády dovádějí, rozhoupej je na houpačce! Slůně je od bláta, dokážeš ho osprchovat? Je doba krmení, hop, vyskoč s tučňákem z vody! Toto dětské leporelo je určeno pro děti od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky, a tak si dítě při prohlížení knížky současně procvičí jemnou motoriku - může na jednotlivých stránkách posouvat, tahat, otáčet. Objeví nové věci a můžete si o nich společně povídat! V zoo uvidíš tučňáky i opice. Schválně, které zvíře se ti líbí nejvíce?

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Želmanství
159,00 Kč
Nová knížka Michaely Kalivodové (*1990, roz. Kašičkové) je deníkem jedné manželky a matky dvou dětí v roce 2020. Vaření, práce, s dětmi na hřiště, covidová opatření, vzpomínky na nedávný románek s klukem s kytarou, snaha o fungující manželství, zase vaření a zas s dětmi ven. Manželství? Želmanství? Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Veselý krok přes celý rok - Čítanka pro malé čtenáře

Běžná cena: 189,00 Kč

Zvláštní cena: 169,00 Kč

 Tato půvabná knížka je určena dětem od tří let, ale je vhodná i pro začínající čtenáře k samostatnému čtení. Jednotlivé měsíce roku tvoří samostatné kapitoly, v nichž jsou zařazeny nejznámější klasické verše, lidová říkadla, hádanky, jazykolamy, pranostiky a pořekadla. Čítanka poslouží rovněž jako vynikající pomůcka k rozšiřování vědomostí a ke spolehlivému upevnění čtecích návyků ve školských zařízeních.Nejznámější barevné ilustrace Josefa Lady činí z této poetické publikace malý klenot.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Vlčí mluva pro pejskaře - O alfa samcích, dominanci a jiných populárních omylech

Běžná cena: 329,00 Kč

Zvláštní cena: 169,00 Kč

Psi údajně poslouchají, jen když je ustavičně kontrolujeme, ignorujeme jejich nevhodné chování, trestáme je za opakované porušení našich povelů, a celý psí život údajně řídí napětí mezi dominancí alfa samce (nás) a podřízeností psa. Tyto a další oblíbené omyly jsou ve světě pejskařů velmi rozšířené a bývají odvozovány od přirozeného chování vlčích předků. Ale chovají se vlci opravdu takhle? Nikdy! Tato kniha čtenářům a majitelům pejsků ukáže, co se můžeme naučit od vlků ve volné přírodě pro náš život, ale především pro zacházení s našimi čtyřnohými miláčky. A budete se divit, jak moc se liší naše vžité představy od reality. Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

NEDÁVNO TU BYLI
175,00 Kč

 

 

Knížka o rozsahu 178 stran běžného formátu nabízí 32 portrétů osobností Brna, rodáků či příchozích, kterým se město stalo místem trvalého pobytu a srdeční záležitostí. Stali se brněnskými patrioty, každý z nich se zapsal do dění, dnes již historie Brna. Většina se narodila ve dvacátých letech minulého století, v šedesátých letech byli zpravidla již obecně známi, měli za sebou kus díla, u mnohých jejich práce a tvorba kulminovaly. Do života všech různým způsobem zasáhly události roku 1968 a následné období normalizace.

Portréty se opírají o rozhovory uveřejňované v letech 2003 až 2009 v tehdejší Literární příloze časopisu KAM. Autor se s každou z osobností vícekrát setkal, jejich slova zachycoval na zvukový záznam. Přepis všech rozhovorů před zveřejněním byl autorizován. Knižní vydání je jen drobně stylisticky upraveno, opatřeno potřebnými věcnými informacemi a chronologickými daty, případně doplněno postřehy či glosami autora. Třicet dva z osobností, především z okruhu kultury a umění, ale i několik z jiných oblastí vyprávějí samy o tom, co považovaly ve svém životě za klíčové a podstatné. Významnou roli sehrává i město, v němž žily a pracovaly.  Těch 32 je jen částí z významných osobností jedné generace, připomíná autor a píše: „Už mezi námi nejsou. Všech si vážím, s některými jsem se osobně sblížil, s několika spřátelil a chybí mi.“  Třicátou třetí je paní Milena Flodrová, historička a znalkyně Brna která nadále neúnavně dává své znalosti a síly ve prospěch svého města. Její úvodní slovo je též převzato též z někdejšího rozhovoru v KAMu.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Pražský chodec

Běžná cena: 189,00 Kč

Zvláštní cena: 175,00 Kč

Téměř surrealistická procházka milovaným městem z let 1937-1938 vychází podle původniho vydaní s autorovými fotografiemi. Editor Jakub Sedláček.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

O jezevčici Bobině
179,00 Kč
Samotný příběh je určen školní mládeži od 6-9 let, avšak dá se očekávat, že řada rodičů či jiných dětem blízkým budou dětem, které dosud nezvládly abecedu, např. vzhledem k nižšímu věku předčítat, byl příběh doplněn povídáním o jezevčíkovi, který skutečně existuje a jeho neobyčejném životním osudu, jak vyplyne ze samotného textu.

Před předáním textu do nakladatelství byla pracovní verze poskytnuta 18 předčtenářům, hochům i děvčatům, kteří pracovní verzi připomínkovali tak, že ji spíše doplňovali a to v části pro dospělé, jejich reakce lze označit dvěma slovy, a to překvapení a nadšení a to jak ze strany dětí, tak jejich rodičů.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Začínáme číst - Bajky
179,00 Kč

 Učí se vaše dítě číst? Krátké bajky o zvířátkách jsou to pravé pro začínající čtenáře. Vhodná délka textu, srozumitelný příběh, velká tiskací písmena a krásné ilustrace Heleny Zmatlíkové jsou zárukou toho, že se kniha bude dětem líbit a bude se jim dobře číst. Jak se liška napálila Jak vlk doplatil na nevděk Jak jelen chválil, až přechválil … a další bajky plné poučení Velká tiskací písmena jsou vhodná především pro děti, které se učí číst genetickou metodou.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Položky 3140 z celkem 289

na stránku
Položky 3140 z celkem 289 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně